WELCOME TO HAJAR AZIZ BLOG
♥ SENYUMAN ITU SATU SEDEKAH ♥

Wednesday, December 7, 2011

Cinta dalam hati (╥_╥)

ASSALAMUALAIKUM
berehat sebentar bersama secawan kopi

FUHHHH~ dah berhabok bersarang tebuan bagai dah blog aku ny HAHA. lame kot dah tak update. maklum larh aku kan PMP (perdana menteri perempuan) so korang kene larh faham *perasan. hari ny aku terase nak update sebab aku suke satu lagu ny. lagu ny dulu aku ade bagi kat sorang BOYPRENGG ny tau  tapi CINTA MUKA BUKU kate kan, mane kekal lame. lagi pon dye game aku. jahat kan dye? xrase simpati betol dekat aku yang comel menarik tertarik kau memang the BOMM ny kea?  hahaha. susah betol aku nak jumpe yg macam aku. ade tak kat luar sane? ade tak ade tak? hewhew. oke lagu kat bawah ny aku nak korang denga jea, no hard feeling oke!  siapa tau lagu ny, meyhh nyanyi dengan aku and tak lupe jugak dengan SMALL BAND aku yang kat bawah ny. comel kan dye orang? hehee. kbye.


 

 aku terasa mati ditinggal kekasih,
tak pernah terpikir ini bisa terjadi ooo,
jantung terasa pilu saat kau berlalu,
pergi tinggalkan kisah cinta dalam hatiku.

cintaku padamu tlah setinggi langit,
namun kau tak merasakan,
sayangku padamu kan ku ingat selalu,
biar ku bawa sendiri.

aku tak bisa menahan langkah kakimu,
aku tak bisa menahan kepergianmu,
kamu terlalu telah dengan yang lain,
untuk hidupmu nanti.

aku tak bisa menahan air mataku,
aku tak bisa menahan kesedihanku,
aku tlah hancur hilang semua mimpiku.
aku tak bisa menahan langkah kakimu,
aku tak bisa menahan kepergianmu,
kamu terlalu telah dengan yang lain,
untuk hidupmu nanti.

aku tak bisa menahan air mataku,
aku tak bisa menahan kesedihanku,
aku tlah hancur hilang semua mimpiku,
untuk hidupmu nanti.

aku tak bisa menahan langkah kakimu,
aku tak bisa menahan kepergianmu,
kamu terlalu telah dengan yang lain,
untuk hidupmu nanti.

aku tak bisa menahan air mataku,
aku tak bisa menahan kesedihanku,
aku tlah hancur hilang semua milikku.

-------------------------------------------------------------------
 HAK MILIK TERPELIHARA HAJAR 
--------------------------------------------------------------------

2 comments:

Post a Comment