WELCOME TO HAJAR AZIZ BLOG
♥ SENYUMAN ITU SATU SEDEKAH ♥

Thursday, May 17, 2012

Berserah padaMu :']



ASSALAMUALAIKUM

Lame kan kite tak update blog? sorry buzy dengan hal rumah tangga yang dah runtuh hari tu. har har. act rinduuuu gile nak post macam2 kat blog ny pasal life kite. tapi masa tak mengizinkan. hmmm..
hari ny nak cerita pasal lelaki yg banyak sangat kite kenal. macam2 perangai dye orang ny tau.
sebab ape? nak tau ke? tak payah sebok ahh. hew hew


hidup kite sekarang dah kosongg kosongg~ *najwa latif version* hehe. kekadang tengok org lain sweetsweet dgn boyprengg dia orang kite rase mcm tuuutt. hahaha. jeles siot aku   kite dah malas nak bercouple ny sebab kite dah banyak kali putus asa, putus cinta, putus harapan, putus semangat ekh semua larh putus. penat betol aku nak type panjang2 ny *gile kejap

kenapa time kite dah mula sayang kat awak, awak buat macam ny? nak balas dendam? tunggu jela Allah balas.
tak payah bazir tenaga bagai kan? awak tahu tak setiap malam kott kite tunggu fon kite ringg ringg tapi takde pon.
awak dah ade perempuan lain kan kan kan kan? tahu dah. kite kenal perempuan tu. depan kite dia buat baik jea tau lalu. ksakit hati  


hmm kay. mulai sekarang kite kene lupekan awak awak dan awak. kenape kite asyik ingat dekat awak?
sebabb... kite sayang awak
 
awak awak awak~ awak tolong jangan muncul dari hidup kite lagi boleh tak? kite mintak tu je wakk. kite tak nak ingat ape ape bende yg sweet ke sour ke dengan awak. kite tak nak menangis lagi. kite penat wakk nangis sebab awak. kite tahu yg kite ny BODOH kan? tu kan yg awak nak ckp kat kite? tau dahh 

okayy now kite kene fokus untuk spm kite.
STUDY HARD WORK SMART
mungkin dah takde jodoh kan? i redha you. cewahh. hahaha. awak doakan spm kite lulus okay?
kite tak nak target banyka A sebab kalau kite tak dapat ape yang kite target, kite stress, lepas stress, kite gile, lepass gile, kitee bla bla bla    awak awak, mudah2 awak sihat selalu, panjang umur and dimurahkan rezeki. amin. kite doa yg terbaik utk awk. awak belajar rajin2 tau. nanti kite kahwin kite hantar kad dekat awk *berangan kejap*
muchh love from me HAJAR AZIZ. muahh :* kbye
#sorry for the typo error#
 




2 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

hurmmm, Allah sygkan sis sebb tu Allah tunjukkan perangai sebenar dia... Alhamdulillah sepatutnya.. btw, sabar ek sis.. tahu betapa sakitnya hati an an but fokuskan masa depan sis terlebih dahulu okay??? chill

HajarAziz said...

thanks a lot sis :')

Post a Comment